Vicenza | Onze geschiedenis


We nemen je graag even mee in onze geschiedenis.

In 1990 had Angelo Conticello een droom, een idee, een concept dat vorm kreeg in dit restaurant.
Een restaurant waar heel de familie deel van zou uitmaken, zijn echtgenote Cettina, schoonzus Jolanda en dochter Carol.

Een makkelijke start willen we het niet noemen, de taalbarrière en cultuurbarrière in een pand dat niet de beste naam had. Maar dit werd alleen maar goed gemaakt door de steun en feedback van onze klanten.

In 2018 sloeg het noodlot toe, ons persoonlijk noodlot...

We moesten, totaal onverwacht, afscheid nemen van de man waar het allemaal mee begon. Na alle tranen en onmacht komt de prangende vraag….

Wat nu? Wat zou Angelo gewild hebben?
Als familie hebben we besloten om de droom van Angelo verder te zetten!

We bouwen verder aan de zaak omdat we ook geloven dat dit verhaal nog niet ten einde zou mogen zijn.

angelo

Onze klanten, die we al generaties hebben zien opgroeien en die nu zelf aan onze tafel aanschuiven met hun kinderen. Ook deze kinderen willen we met hun kinderen verwelkomen.
Hen willen we de authentieke keuken leren ontdekken, hen herinneringen laten ophalen aan reisjes naar Italië die ze ooit maakten, hen laten voelen wat een warme mensen de Italianen echt zijn.

Hen verder laten deel uitmaken van ons verhaal.

Elk gerecht dat uit onze keuken komt, staat ook thuis bij ons op tafel. Met alle familiegeheimen kunnen we jullie gerechten serveren die je enkel hier kan eten, hetzelfde maar dan toch nét iets anders.
In combinatie met onze sfeer maakt dit van ons restaurant een unieke beleving.

We willen jullie blijvend laten ervaren waar we zelf zo van genieten, hoe het voelt om bij onze familie aan tafel te schuiven.

p3

Het échte Italiaanse leven, warm en hartelijk en als het even misloopt luid en chaotisch. Tenslotte gevolgd door een alles vergevend gelach.

Dit stukje Italië wou Angelo, hier in Ekeren creëren. Een dat willen wij alle dagen blijven doen. Of je nu aanschuift met familie of vrienden, we hopen jullie allemaal te mogen blijven verwelkomen.

Dan pas is ons doel bereikt en hopen we ons groot lichtpunt hierboven toch nog fier gemaakt te hebben.

Liefs, het Vicenza team

end